Afbeelding

Veel doelpunten bij Nieuwjaarswedstrijd

Algemeen

Reeuwijk - De traditionele Nieuwjaarswedstrijd van CVC Reeuwijk leverde een sportieve, doelpuntrijke wedstrijd op tussen de selectie en die van oud-spelers. De sterksten stonden niet allemaal in het veld, want een gezellige bank is ook een voorwaarde om te presteren, klonk vanuit de hoek van de coaches. Na twee minuten was de wedstrijd al beslist: doelman Stefan Schweertman gooide de bal uit naar de verkeerde kleur waarop Kevin van den Heuvel dank u wel zei. Voor rust stond het al 9-0 voor de huidige selectie. Na rust waren er een paar goeie wissels aan de kant van de oude garde, waardoor er iets meer tegenstand kon worden geboden. De eerste aanval was ook meteen raak. Patrick Burger zag Sjoerd Mulder diep gaan waarop Sjoerd de vrijstaande Yuri Jolly liet scoren. Het betekende de eretreffer, want de eindstand werd 14-1. Beeld: Rien Hermenet