DVC strijdend ten onder

Algemeen

VOLLEYBAL

In een bijzonder spannende wedstrijd heeft DVC dames 1 het onderspit gedolven tegen de koploper van de promotieklasse (1-3). Met fanatiek en gevarieerd spel hielden de volleybalsters uit Driebruggen hun tegenstander lang in de tang. Gesteund door een enthousiast publiek in Custwijc nam het team zelfs een comfortabele voorsprong. Aan het einde van de eerste set draaiden echter de kansen. Na een enerverende slotfase wist de tegenstander met een nipte setwinst (26-28) te ontsnappen aan de aanvalsdruk van DVC. Ook de tweede set was spannend en ging met minimaal verschil verloren (23-25), maar de derde set leverde winst op met 25-21, mede door enkele fraaie verdedigingsacties van Chantal Postma. De vierde set waren de rollen omgedraaid: 21-25. Voor DVC restte de troost van een goed gespeelde