Ronald van Veen, CEO Edelman, in gesprek met presentatrice Dominique van Vliet.
Ronald van Veen, CEO Edelman, in gesprek met presentatrice Dominique van Vliet.

ROV College Tour bij Edelman

Algemeen

De Reeuwijkse Ondernemers Vereniging ROV blijkt met de College Tour een succesformule in handen te hebben. Tientallen ondernemers meldden zich op donderdag 8 maart bij het ruim honderd jaar oude Edelman in Reeuwijk-Tempel.

Ronald van Veen, CEO van Edelman, heette de ondernemers van harte welkom in het bedrijf waar hij de laatste jaren leiding aan geeft. Een bedrijf dat een duidelijke missie heeft: de wereld mooier maken, warmer en gezelliger, in en rond het huis.

Edelman is een handelsbedrijf dat bewust niet levert aan particulieren, maar wel overal wil zijn waar de klant is. De rondleiding door de 7000 m2 showroom gaf de omvang van het bedrijf goed weer. Beneden vergaapten de ondernemers zich aan de fraaie presentaties met potterie, glaswerk en home deco artikelen. Op de bovenverdieping werd het Reeuwijkse bedrijfsleven in kerststemming gebracht met een rondleiding door het kerstbomenbos, de presentatie van kerstverlichting en ook hier weer prachtige accessoires.

Na de rondleiding kreeg presentatrice Dominique van Vliet de kans om Ronald van Veen het hemd van het lijf te vragen. En dat deed ze. Van Veen vertelde over hoe in 2015 en 2016 twee tegenvallers het bedrijfsresultaat deden kelderen en hoe het bedrijf er sterker uitgekomen is. Veel sterker zelfs, dit jaar hopen ze de hoogste omzet ooit te kunnen maken. Ook over zijn persoonlijke drijfveren, successen en blunders was de innemende directeur opmerkelijk open.

Deze derde ROV College Tour werd, mede dankzij het gastheerschap van Edelman, een onderhoudende avond. Tot plezier van de aanwezigen werd bekendgemaakt dat er al druk gewerkt wordt aan een vierde editie. Welk bedrijf dan wordt bezocht, blijft nog even geheim.

Advertentie

Categorieën