Afbeelding

ESTO struikelt over NOCKralingen

Algemeen

VoetbalMet een einduitslag van 2-2 mocht ESTO de handen nog dichtknijpen. Tot de 91e minuut had de ploeg uit Rotterdam een voorsprong. Geweldige druk op het doel van NOCKralingen leverde in de allerlaatste minuut speeltijd uiteindelijk de - overigens dik verdiende - gelijkmaker op. In een scrimmich bracht een intikker van Jordy Romijn tussen veel benen door de eindstand.

Zonder echt tot het gaatje te hoeven gaan, walste Rohdaí76 over buur Rijnstreek heen: 8-0. De Nieuwerbruggers, die het seizoen nog verrassend openden met drie gewonnen wedstrijden, fungeren in de vierde klas voornamelijk als schietschijf. Met de royale winst deden de Bodegravers goede zaken in de subtop en houden zij kans op een periodetitel. 'Ja, dat leeft wel in de groep. Je merkt dat dat vuurtje brandt,' constateerde coach Boris van Es na afloop.

Binnen het kwartier opende Stephan Wahl de score: 1-0. Die voorsprong bouwden Esli Westmaas, Arnoud Troost en Wessel Sterk uit naar een 4-0 ruststand. Na de 5-0 van Mitchell van Waveren stokte de doelpunten≠productie tot de voorlaatste wedstrijdminuut. In de slotfase gaven Troost, Wahl en opnieuw Van Waveren het doelsaldo meer glans: 8-0.