Afbeelding

'Koor waar we trots op mogen zijn'

Algemeen

Bodegraven - 'Let Me Entertain You', met deze song opende Fabulous! afgelopen zaterdag 21 april haar 10-jarig jubileumconcert.

De sfeer zat er gelijk goed in bij publiek, koorleden, dirigent Maurits Draijer en het begeleidende vierkoppige combo met zeer getalenteerde muzikanten. Het koor bracht diverse muziekstukken van de afgelopen tien jaar ten gehore. Veelal in een gezellige interactie met de bezoekers.

"We hebben met een gevarieerd programma met latin, musical en heerlijke popsongs kunnen laten horen wat we de laatste jaren hebben bereikt," aldus de trotse dirigent. Bovendien schuilt er ook individueel talent binnen het koor. Naast enkele solo-optredens van Corine Vink, Antoinette Joosten en Suzanne Kuilman werd het publiek tijdens 'Adiemus' getrakteerd op een blokfluitsolo van Annemieke Regtvoort. Een heuse act met beker werd uitgevoerd door Ilona Remmerswaal tijdens de song 'Cups' (When I'm Gone) uit de film Pitch Perfect. Na een staande ovatie aan het eind van het concert, was er nog een slotakkoord met het alom bekende 'Let It Be'.

Tijdens een gezellige afterparty kon er onder het genot van een drankje gezellig worden bijgepraat en werd er bovendien door velen gedanst op de muziek van DJ Barry. Hiermee werd de avond feestelijk afgesloten. Na afloop werden er door het koor lovende reacties in ontvangst genomen. Zo bedankte wethouder Dirk-Jan Knol het koor voor de superleuke avond: "Jullie hebben prachtig gezongen en wat was er een mooie sfeer. Fabulous! is een superkoor waar Bode­graven trots op mag zijn."

www.koorfabulous.nl

Advertentie

Categorieën