GOLF
GOLF

Mariette Dekkers winnaar Bodegraafs Golfkampioenschap 2018

Algemeen

Na de spannende laatste holes is Mariette Dekkers afgelopen vrijdag 18 mei met 42 punten kampioen geworden in het Bodegraafs Golfkampioenschap. Zij won daarmee de VANDAMBRILLEN CUP en een fraaie Golf Zonnebril.

Onder prachtige weersomstandigheden werd dit kampioenschap, dat voor elke Bodegraafse golfspeler openstaat, op de baan van Golf & Countryclub Liemeer gespeeld. Zowel de sfeer als het spel waren vrijdag opperbest. De spelers, die tijdens de wedstrijd van een hapje en een glaasje sap werden voorzien, waren zeer enthousiast over de kwaliteit van de baan alsook over de organisatie van dit toernooi dat dit jaar door de winnares van verleden jaar, Lia Peeters, met ondersteuning van Ellen van der Valk en Jan Kamp was georganiseerd.

Het venijn zat dit jaar in de staart, maar door een paar mooi geplaatste ballen op de laatste holes wist Mariette te winnen met een voorsprong van drie punten op haar achtervolgers. Volgend jaar wordt het kampioenschap weer gespeeld in mei. Belangstellenden kunnen zich nu reeds opgeven bij Mariette Dekkers.

Advertentie

Categorieën