Afbeelding

Sporthal De Meerkoet behaalt certificaat

Algemeen

Bedrijfsberichten

De rubriek bedrijfsberichten staat open voor al het nieuws van bedrijven en ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk, Hekendorp en Zwammerdam. Nieuws melden? Mail naar: redactie@kobr.nl.

Sporthal De Meerkoet behaalt certificaat

Reeuwijk - In navolging van Sportcentrum De Kuil in Bodegraven heeft nu ook Sporthal De Meerkoet in Reeuwijk-Brug het certificaat sporthallen van de Vereniging Sport en Gemeenten behaald. Op maandag 28 mei was de feestelijke uitreiking van dit certificaat in de betreffende sporthal door de VSG afgevaardigden Arie Verbaan en Fons Bultman. Vooraf is er eerst een strenge keuring geweest door ÈÈn van de VSG controleurs. Bij deze keuring wordt gelet op onder andere brandveiligheid, Arbowetgeving, vergunningen, sporttechnische eisen, legionellabeheer, energiebeheer, organisatie, beheeraspecten en schoonmaak. Gesteld kan dus worden dat Sporthal De Meerkoet aan strenge eisen voldoet. De SBAB is voornemens om ook Sporthal De Sporthoeve in Bodegraven dit certificaat te laten behalen.

Blij met het certificaat als blijk van het voldoen aan strenge eisen, aldus v.l.n.r. Piet Kruit (SBAB), Fons Bultman (VSG), Gert van der Laan (SBAB) en Arie Verbaan (VSG)

Advertentie

Categorieën