Afbeelding

Vol Raadhuisplein bij Pleinvibes

Algemeen

Bodegraven - Afgelopen zaterdag vond op het Raadhuisplein de eerste editie van het Pleinvibes festival plaats. Tevreden gezichten na afloop bij de organisatie van vrijwilligers van SSCB De Zon en KPJ Bodegraven. Want heel veel aanwezigen hebben genoten van de avond met het nodige muzikale talent op het podium.

De dag begon met een prima bezochte kindermiddag met Scouting Bolaro die verschillende activiteiten verzorgde. Daarnaast was er een springkussen en deed sportschool Fit Living Well een speciale Kids Bootcamp met ongeveer twintig kinderen. Tijdens al deze activiteiten draaide het DJ-duo Zo Vader, Zo Zoon de middag aan elkaar.

Daarna was het tijd voor de bands op het podium. Ondanks dat er nog niet veel publiek was, maakten de bands Legacy of Santana, Jibber Jabber & The Jams en Rude Radiation er een mooi feestje van. Vanaf negen uur gingen de DJ's van start en stroomde het plein snel vol. De 17-jarige DJ Thissa trapte af, gevolgd door Jackho X Jim-D. Als afsluiting pakte om elf uur een aantal Bodegraafse DJ's onder de naam 'Borfts Freestyle Circus' het feestje over, Samen zorgden zij voor een stampend einde van het feest. Na afloop stroomde het plein snel leeg richting café Vrienden van de Hoeck voor de afterparty.

Naast het muzikale feest op het podium stond er de hele middag en avond ook een stand van Responsible Young Drivers. Op de zogeheten '3D tripping bike' konden de bezoekers virtueel beleven wat alcohol en drugs met je doen en welke gevolgen dit kan hebben inhet verkeer.

De vrijwilligers van KPJ Bodegraven en SSCB De Zon denken na het succes van de eerste editie van Pleinvibes inmiddels aan een mogelijk vervolg volgend jaar.

Advertentie

Categorieën