Logo kobr.nl

Agenda

donderdag 18 oktober

Platform-Z en Joseph Oubelkas

Bodegraven - Platform-Z ontvangt Joseph Oubelkas, een inspirerende spreker. Locatie: Evertshuis . Aanvang; 20.30 uur. Voor leden van Platform-Z is de toegang gratis, niet-leden betalen € 20,00, inclusief een hapje en een drankje.

www.platform-z.nl

vrijdag 19 oktober

Najaarsbingo

Bodegraven - In Vijverhof begint om 14.30 uur de najaarsbingo. Er zijn leuke prijzen te winnen. Kosten € 5,50, inclusief koffie/thee.

Repair Café Week

Bodegraven - Van 13.00 tot 16.00 uur organiseert Repair Café Bodegraven een bijeenkomst in de Nova bioscoop in het kader van de Repair Café Week. U bent welkom.

Meesterpianist Naum Grubert

Reeuwijk - Om 20.15 uur begint bij ReeuwijkKlassiek in Zalencentrum De Brug het concert van de Russische pianist Naum Grubert. Hij is een fenomeen op de piano.

www.reeuwijkklassiek.nl

 

zaterdag 20 oktober

Boerenjongens maken

Reeuwijk - Om 14.30 uur begint een demonstratie Boerenjongens maken in het Streekmuseum Reeuwijk. Boerenjongens zijn vruchten op brandewijn, waarbij rozijnen in alcohol worden ingelegd.

www.streekmuseumreeuwijk.nl

Dag van de Geschiedenis

Bodegraven - Op de Dag van de Geschiedenis is er overdag een gevarieerd kinderprogramma van 10.00 tot 15.00 uur in het Evertshuis. En 's avonds is er een divers programma voor volwassenen. Een programmaticket kan worden besteld op de website, waarop het hele dag en avondprogramma te vinden is.

www.toeninbr.nl

Stijldansen

Reeuwijk - Dansclub Reeuwijk 55+ organiseert een gezellige dansavond in Zalencentrum De Brug. Alle soorten dans komen aan bod, ook line dance. Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 6,00.

Koor De Gouwestem
Bodegraven - Christelijk Mannenkoor De Gouwestem geeft een verrassingsconcert in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang: 19.30 uur.

www.degouwestem.nl

Boreftse eettafel

Bodegraven - In verband met de verbouwing van Rijngaarde is de locatie van de Boreftse eettafel dit keer de Ichthuskerk. Prijs per persoon is € 8.50. De deuren zijn om 17.30 uur open.

www.deboreftseeettafel.nl/inschrijven

Najaarsconcert Vivace

Reeuwijk - Om 20.30 uur begint het najaarsconcert van Gemengd koor Vivace in de Ark. Vivace brengt een programma van klassiek tot populair. Kaarten kosten € 10,00.

www.vivacereeuwijk.nl

 

woensdag 24 oktober tot en met vrijdag 26 oktober

Tent-Event

Reeuwijk - In de herfstvakantie wordt het Tent-Event georganiseerd. Er is een fantastisch programma samengesteld voor jong, oud, groot, klein en 60+. Locatie: Kennedysingel in Reeuwijk-Brug. Kijk op de website voor de (gratis) activiteiten.

www.tent-event-reeuwijk.nl

donderdag 25 oktober

Oude foto's

Bodegraven - De Historische Kring houdt een foto-avond in 't Anker. Met oude foto's en ansichten van de Rijnkade en de sluis. Aanvang: 20.00 uur. De toegang is vrij.

 

vrijdag 26 oktober

Pompoenchutney maken

Bodegraven - De flespompoenen en de oranje pompoenen van de Hortus Populus worden verwerkt tot een chutney tijdens een workshop in het Huis van Alles aan de Vromade. Van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten zijn € 5,00 en dan krijg je een potje mee. Aanmelden via telefoon 06-29173341.

Heleen van Royen

Bodegraven - Heleen van Royen, auteur van vele romans en mantelzorger, begeleidt de documentaire 'Het doet zo zeer' over dementie bij haar moeder. Aanvang om 20.30 uur in het Evertshuis.

www.evertshuis.nl

 

zaterdag 27 oktober

Première blokfluitsuite

Reeuwijk - Magda de Jong (blokfluit) en Christiaan Ingelse (orgel en klavecimbel) geven in de Dorpskerk in Reeuwijk-Dorp een concert waarin de blokfluitsuite van Abraham den Dunnen in première gaat, aanvang om 16.00 uur. Entree: € 10,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen.

Mannenkoor en popkoor

Waarder - Het Groot Mannenkoor Midden-Nederland van dirigent Martin Mans geeft om 12.30 uur een concert in de PKN Gereformeerde Kerk in Waarder, samen met het gemengde popkoor 'Encore!' onder leiding van Jos Mans.

www.martinmans.nl

Shanty Festival

Bodegraven - Fantastische meezingavond met een 'lach en een traan' voor alle liefhebbers van shantykoren, smartlappen, country en levensliederen georganiseerd. Locatie: Evertshuis. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open voor drie geweldige koren uit de regio. Entree: € 8,50.

www.evertshuis.nl

 

Meer berichten