Logo kobr.nl
Het voltallige college begint met het openbreken van de straat
Het voltallige college begint met het openbreken van de straat (Foto: Bert Verver)

Startsein herinrichting Reeuwijk-Brug west

Reeuwijk - Ondanks het 'onwerkbare weer' was het gehele college van Burgemeester en Wethouders gisterenmorgen naar de Dorus Rijkersstraat getogen om letterlijk de handen uit de mouwen te steken voor de herinrichting van de openbare ruimte in Reeuwijk-Brug west. Samen met het Wijkteam, enige bewoners en aannemer Bunnik werden op ludieke wijze de eerste stenen uit de straat gebroken.

Wethouder Kees Oskam is blij dat het project na enkele jaren van voorbereiding van start kan gaan. Ook het wijkteam is tevreden, want deze groep wijkbewoners is al zo'n drie jaar bezig geweest de reconstructie van de wijk op de kaart te krijgen. In een korte toespraak wees de wethouder erop dat in de komende jaren zo'n 12 miljoen euro gefaseerd geïnvesteerd wordt in het opknappen van de openbare ruimte in Reeuwijk-Brug. Hij vroeg op voorhand begrip van de inwoners voor de overlast die zij zeker zullen ondervinden en sprak de hoop uit dat ook de nutsbedrijven goed gaan inspelen op de werkzaamheden.

Aannemer Bunnik houdt via een BouwApp de bewoners op de hoogte van het laatste bouwnieuws. Ook tijdens inloopdagen en -uren kunnen bewoners hun vragen direct kwijt bij de coördinator die dagelijks op het werk aanwezig is.

Tekst en beeld: Bert Verver

Meer berichten