Afbeelding

Diploma's en jubilarissen bij brandweerkorpsen

Algemeen

Bodegraven-Reeuwijk - Met vier brandweerwagens voor de deur leek het erop dat er afgelopen vrijdag iets ernstigs aan de hand was bij paviljoen het Reeuwijkse Hout. Er was niets aan de hand, want de vier brandweerkazernes van gemeente Bodegraven-Reeuwijk hielden daar hun gezamenlijke korpsavond.

Eens per jaar worden op de korpsavond de jubilea gevierd, diploma's uitgereikt en officieel afscheid genomen van de mensen die het korps verlaten. In aanwezigheid van burgemeester Christiaan van der Kamp, de brandweerleiding en de brandweermensen van de posten Nieuwerbrug, Driebruggen, Bodegraven en Reeuwijk werden er die avond drie diploma's uitgereikt. Er werd uitgebreid stilgestaan bij de jubilarissen: Jeroen van Grieken en Chris Schulte (10 jaar), Gert-Jan van den Berg (15 jaar), Dick Hoogendoorn en Richard Sluijk (20 jaar), Richard van Dijk, John Bout, André Nederend en Leo Lievaart (25 jaar), Patrick Stolwijk (30 jaar) en Hans Verkleij (35 jaar).

Bij het korps Reeuwijk werd afscheid genomen van Dick van Schaik, die na een dienstverband van 21,5 jaar in Houten is gaan wonen. Nadat alle gediplomeerden en jubilarissen waren voorzien van de bijbehorende versierselen werd een groepsfoto gemaakt en volgde nog een gezellige avond.

Advertentie

Categorieën