Logo kobr.nl

Agenda

 

donderdag 3 januari

Jeugdfilm Pieter Konijn

Bodegraven - De prachtige film Pieter Konijn is te zien in het Evertshuis. Dit is de moderne verfilming van het bekende kinderverhaal van Beatrix Potter. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Aanvang: 14.00 uur.

www.evertshuis.nl

Concert opleidingsorkest

Driebruggen - Het opleidingsorkest van Muziekvereniging OBK Driebruggen geeft een klein concert in dorpshuis Custwijc, vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

vrijdag 4 januari

Film The African Queen

Bodegraven - Om 20.00 uur draait in de Nova Bioscoop een film uit is uit 1951: The African Queen. Reserveren kan per telefoon 0172-650010.

zaterdag 5 januari

Snertloop Reeuwijk-Dorp

Reeuwijk - De 'Snertloop' ofwel 'De Ronde om de Baars', georganiseerd door RVC'33. Voor hardlopers, recreatieve lopers en wandelaars van jong tot oud. Lengte: 4,2 kilometer. Na afloop kunnen deelnemers en publiek in de kantine genieten van een kop snert of warme chocolademelk. De opbrengst van het inschrijfgeld gaat naar een goed doel.

www.rvc33.nl

Golden oldies Rohda'76

Bodegraven - Voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst is er om 14.00 uur een wedstrijd tussen spelers die in de achterliggende decennia uitkwamen voor Rohda'76. Om een paar illustere spelers te noemen: Jan Krol, Karel de Bruin, At van Hanswijk, Nick Winkel, Niels Uithol en Maarten Lok. U bent welkom om de teams aan te komen moedigen.

Toernooi en receptie

Bodegraven - VV Bodegraven houdt zijn eerste nieuwjaarsreceptie als zaterdagvereniging. Om 15.00 uur is er een onderling toernooi en rond 16.30 uur is er een gezellige receptie voor leden en belangstellenden.

zondag 6 januari

Oecumenische dienst

Nieuwerbrug - Oecumenische dienst in het Wierickehuis, aanvang 11.30 uur. De toegang is gratis. De opbrengst van de collecte is voor een goed doel en de tweede rondgang is ter bestrijding van de onkosten.

donderdag 10 januari

Bijzondere avond 30 jaar Evertshuis

Bodegraven - Dit jaar bestaat het Evertshuis 30 jaar, een goede reden om met elkaar het glas te heffen. "Wij zorgen voor oliebollen en bubbels." Presentator van de avond is Henri Stolwijk. Met aandacht voor verleden, heden en toekomst en met verschillende gasten, poëzie, optredens, een Evertshuis-cocktail én een Evertshuis-lied. U bent van harte welkom, aanvang 19.30 uur. Entree is gratis.

Reiki oefenavond

Bodegraven - Van 20.00 tot 22.00 uur in Spiritueel centrum De Witte Roos gelegenheid om Reiki te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Bedoeld voor mensen die één of meer Reiki cursussen hebben gevolgd. Deelname alleen na aanmelding via e-mail reserveren@dewitteroos.info; € 5,00 entree.

vrijdag 11 januari

SIZA-ochtend

Bodegraven - SIZA-ochtend met workshop, ontmoeten, zang en bidden. Vanaf 9.30 uur in 't Anker. Neem gerust vriendinnen, zussen en andere vrouwen mee! Voor de kleine kinderen wordt gezorgd. Informatie: telefoon 06-40481754.

Persoonlijke verhalen

Reeuwijk - Een persoonlijk verhaal, soms herkenbaar, soms een andere wereld, soms aangrijpend, maar altijd uitnodigend om over na te denken en over te praten. U wordt uitgenodigd om te komen luisteren en mee te praten over ervaringen met (psychische) kwetsbaarheid. Van 10.00 tot 12.00 uur in het Huis van Alles Reeuwijk-Brug.

Topcabaretiers van morgen

Bodegraven - De finalisten van Cameretten Festival komen naar het Evertshuis. Cameretten is het oudste cabaretfestival van Nederland, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Aanvang: 20.30 uur.

www.evertshuis.nl

zaterdag 12 januari

Vermaarde pianisten

Bodegraven - De internationaal vermaarde pianisten Sandra en Jeroen van Veen verzorgen een avondvullend programma 'The best of Einaudi' in het Evertshuis. Aanvang: 20.30 uur.

www.evertshuis.nl

woensdag 16 januari

Creatieve middag voor jong en oud

Reeuwijk - Ben je tussen de 9 en 99 jaar oud en wil je graag creatief bezig zijn, dan ben je tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Dienstencentrum De Reehorst. Deze keer is de activiteit: schilderen. Je neemt na afloop je eigen creatie mee naar huis. Kosten: € 2,50. Opgeven via e-mail dereehorst@zorgpartners.nl of telefoon 0182-393222.

Chronische pijn

Waarder - Stichting Pijn-Hoop houdt een informatieavond over chronische pijn, met als doel het leren omgaan met deze pijn. Toegang is gratis. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en wordt gehouden in het Huis van Alles.

www.pijn-hoop.nl

Meer berichten