Logo kobr.nl
Foto:

Blij met prijzen BOV-zegelactie

Bodegraven - In vijf trekkingen zijn alle zestig winnaars van de BOV-zegelactie getrokken. Met daarbij de winnaar van de hoofdprijs van 1000 euro aan BOV-bonnen. De gelukkige is mevrouw M. Humme. Ook de andere prijswinnaars waren blij met hun prijs, met als reactie van één van de prijswinnaars: "Bedankt voor deze mooie jaarlijkse actie. We plakken al jaren met veel plezier die mooie ronde BOV-zegels en nu hebben we prijs!"

Tijdens een feestelijke uitreiking bij Alice Haar en Huidverzorging werden de prijswinnaars gefeliciteerd door voorzitter Ko van Daalen. Ook deze editie van de zegelacties zijn er vele duizenden volle spaarkaarten ingeleverd. Eén van de inleverbussen zat zo vol, dat het lastig was om er nog volle spaarkaarten in te doen. De zegelactie was wederom een groot succes; een mooi bewijs dat winkelen in Bodegraven nog altijd in trek is, constateert de BOV-voorzitter. "Het grote aantal ingeleverde spaarkaarten toont aan dat inwoners nog volop hun inkopen doen in ons dorp. Ook mooi om te zien dat consumenten uit omliggende plaatsen hier hun volle spaarkaarten inleveren. In een tijd dat nogal eens met een schuin oog naar de webwinkels wordt gekeken, bewijst deze actie dat gelukkig ook heel veel consumenten de fysieke winkels blijven bezoeken."

Behalve de geldprijzen hebben veel BOV-winkeliers deze editie extra prijzen ter beschikking gesteld voor deze spaaractie. Dat waren naast waarde- en cadeaubonnen ook leuke verrassingsprijzen. Daarnaast waren er BOV-prijzen met een waarde van 100 en 50 euro. Op de website staan alle prijswinnaars.

www.bov-bodegraven.nl/zegelactie

Beeld: Marijke Groot

Meer berichten