Logo kobr.nl

Agenda

donderdag 10 januari

Bijzondere avond Evertshuis

Bodegraven - Dit jaar bestaat het Evertshuis 30 jaar, een goede reden om met elkaar het glas te heffen. "Wij zorgen voor oliebollen en bubbels." Presentator van de avond is Henri Stolwijk. Met aandacht voor verleden, heden en toekomst en met verschillende gasten, poëzie, optredens, een Evertshuis-cocktail én een Evertshuis-lied. U bent van harte welkom, aanvang 19.30 uur. Entree is gratis.

Reiki oefenavond

Bodegraven - Van 20.00 tot 22.00 uur Reiki oefenavond. Deelname alleen na aanmelding via e-mail reserveren@dewitteroos.info.

Entree € 5,00

Boekenschrijfster

Waarder- Driebruggen - De christelijke Vrouwenvereniging Samen op Weg heeft als gast boekenschrijfster Teunie Suyker. Locatie: De Oude School, aanvang: 19.45 uur.

 

vrijdag 11 januari

SIZA-ochtend

Bodegraven - SIZA-ochtend met workshop, ontmoeten, zang en bidden. Vanaf 9.30 uur in 't Anker. Neem gerust vriendinnen, zussen en andere vrouwen mee! Voor de kleine kinderen wordt gezorgd. Informatie: telefoon 06-40481754.

Persoonlijke verhalen

Reeuwijk - Een persoonlijk verhaal, soms herkenbaar, soms een andere wereld, soms aangrijpend, maar altijd uitnodigend om over na te denken en over te praten. U wordt uitgenodigd om te komen luisteren en mee te praten over ervaringen met (psychische) kwetsbaarheid. Van 10.00 tot 12.00 uur in het Huis van Alles Reeuwijk-Brug.

Topcabaretiers van morgen

Bodegraven - De finalisten van Cameretten Festival komen naar het Evertshuis. Cameretten is het oudste cabaretfestival van Nederland, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Aanvang: 20.30 uur.

www.evertshuis.nl

 

zaterdag 12 januari

Vermaarde pianisten

Bodegraven - De internationaal vermaarde pianisten Sandra en Jeroen van Veen verzorgen een avondvullend programma 'The best of Einaudi' in het Evertshuis. Aanvang: 20.30 uur.

www.evertshuis.nl

Opening expositie 'Sport en Beweging'

Bodegraven - Om 16.00 uur wordt de expositie 'Sport en Beweging' geopend in de foyer van het Evertshuis.

www.evertshuis.nl

zaterdag 12 januari en zondag 13 januari

Etsen

Bodegraven – Bijzondere etsen van Aad den Hoedt bij Expo Hoeve Groenoord, van 10.00 tot 17.00 uur.

zondag 13 januari

 

Onverwachte wendingen

Nieuwerbrug - Verteller Kathleen van der Weerd en speelman Jeroen Schipper bij de Zingende Zaag, aanvang 12.00 uur. Locatie: Weiland 38.

 

 

 

dinsdag 15 januari

Parkinsoncafé

Reeuwijk - Vanaf 13.30 uur Parkinsoncafé Reeuwijk in Dienstencentrum de Reehorst. Om 14.00 uur vertelt fysiotherapeut Wilco van Wensveen hoe belangrijk het is om te bewegen. Met elkaar zullen we ook gaan oefenen. Toegang is gratis. Informatie e-mail info@parkinsoncafereeuwijk.nl.

Vreemdelingen en gelovigen

Reeuwijk - Prof. dr. Stefan Paas, Theoloog des Vaderlands, komt naar de Ark met een lezing over geloof en spiritualiteit. Aanvang 20.00 uur, entree € 5,00.

Eet je darmen gezond

Bodegraven - In deze lezing van Volksuniversiteit Het Groene Hart ontdek je hoe darmen werken en welke voeding geschikt is om onze darmen gezond te maken en te houden. Locatie: Evertshuis
www.vuhetgroenehart.nl

woensdag 16 januari

Creatieve middag voor jong en oud

Reeuwijk - Ben je tussen de 9 en 99 jaar oud en wil je graag creatief bezig zijn, dan ben je tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Dienstencentrum De Reehorst. Deze keer is de activiteit: schilderen. Je neemt na afloop je eigen creatie mee naar huis. Kosten: € 2,50. Opgeven via e-mail dereehorst@zorgpartners.nl of telefoon 0182-393222.

Deo Favente

Bodegraven - Van 20.00 tot 22.00 uur open repetitieavond van Deo Favente, met koormuziek, bladmuziek en leuke inzingoefeningen en ademhalingstechnieken. Locatie: Bethelkerk. Informatie: e-mail deofavente@kpnplanet.nl.

Chronische pijn

Waarder - Stichting Pijn-Hoop houdt een informatieavond over chronische pijn, met als doel het leren omgaan met deze pijn. Toegang is gratis. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en wordt gehouden in het Huis van Alles.

www.pijn-hoop.nl

Heeft u alles goed geregeld?

Bodegraven - Informatieavond door Notaris Léon ter Wal over zaken als Successiewet, het Erfrecht en de Wet Langdurige Zorg in relatie tot een testament. Locatie; Evertshuis.

www.vuhetgroenehart.nl

 

donderdag 17 januari

Kunstbus

Bodegraven-Reeuwijk - De Evertshuis Kunstbus vertekt om 9.00 uur vanaf het NS-station in Bodegraven naar twee interessante musea: Stedelijk museum Breda en het Dordrechts museum.

www.evertshuis.nl

Healing avond

Bodegraven - Van 20.00 tot 22.00 uur is er een mooie ervaring met helende energie in Spiritueel centrum De Witte Roos. Aanmelden via e-mail reserveren@dewitteroos.info. Entree: € 15,00.

 

 

vrijdag 18 januari

Populaire klassieke muziek

Reeuwijk - Topvioliste Gwendolyn Masin en zes musici bij ReeuwijkKlassiek in Zalencentrum De Brug, aanvang 20.15 uur.

www.evertshuis.nl

Fred Delfgaauw

Bodegraven - Meesterverteller Fred Delfgaauw met zijn nieuwe solovoorstelling Paradijsvogels in het Evertshuis. Aanvang: 20.30 uur.

www.evertshuis.nl

zondag 20 januari

Wandeling Reeuwijkse Plassen

Reeuwijk - Met de gids van Staatsbosbeheer een route van ongeveer 7 kilometer wandelen. Aanvang 10.00 uur. Startpunt is Paviljoen Reeuwijkse Hout.

www.staatsbosbeheer.nl/12-buitengewone-belevenissen

Meer berichten