Logo kobr.nl
Foto:

Reedeurp viert ouderwets gezellig carnavalsweekend

Reeuwijk - Om precies 11.11 uur overhandigde burgemeester Christiaan van der Kamp op zaterdag 2 maart de sleutel van Reedeurp aan Prins Harry van Bloem'daal als startsein van een ouderwets gezellig carnavalsweekend.

In de carnavalsoptocht trokken zaterdag ruim vijftig prachtige karren, bouwsels, groepen en individuele deelnemers door de kernen van Reeuwijk, waar veel publiek genoot van de kleurrijke en grappige creaties. Ingenieuze constructies zorgden ervoor dat de hoge uitsteeksels zoals de luchtballon voor de viaducten konden worden ingeklapt. Vlak voor aankomst in het tot Reedeurp omgedoopte Reeuwijk-Dorp sloten de deelnemers van het Kinderoptocht aan. Ook daarbij waren geweldige bouwsels te bewonderen.

Er volgden het weekend nog diverse activiteiten, te beginnen met het Kindercarnaval op zaterdagmiddag en het Groot Carnaval op zaterdagavond. Op zondag waren de Carnavalsmis en het Gezinscarnaval weer twee traditiegetrouwe hoogtepunten. Maar ook alle andere onderdelen mochten er zeker zijn, gelet op de grote belangstelling en het enthousiasme bij de aanwezigen. Iedereen heeft genoten van carnaval in Reedeurp!

Meer berichten