Logo kobr.nl
Foto:

Run into Dance 2019

Bodegraven - Op zondag 14 april was het buiten zonnig en fris, maar in de theaterzaal van het Evertshuis bruisende het van de energie en steeg de temperatuur met de minuut.

Studio Forza docenten, Fleur Kastelijn en Saskia van den Akker, organiseerden de 'Run into Dance 2019'. Elkaar ontmoeten in dans staat centraal deze dag. Dansers uit de gehele regio kwamen naar Bodegraven om choreografie te laten zien. In groepsverband, duetten en ook solo's. Natuurlijk waren naast groepen van Studio Forza, ook groepen van Studio Viva Dans, Reflex en UDI Zwammerdam aanwezig. Maar ook uit Alphen, Boskoop. Hazerswoude en Breukelen waren dansers en publiek gekomen voor een wervelende show. De musicalgroep van Studio Forza kreeg ook de gelegenheid om 3 nummers ten gehore te brengen.

Tijdens de generale kijken dansers naar elkaars werk, moedigen elkaar aan en leren zo van elkaar. Even geen competitie of wedstrijd, maar met elkaar een mooie afwisselende show neerzetten. En dat is gelukt! Zowel de ochtend- als de middagshow waren goed gevuld met publiek, maar nog belangrijker gevuld met verzorgde, creatieve, technische en goede choreografieën.

Studio Forza gaat zich opmaken voor de eindvoorstelling op 22 juni in het Evertshuis met als titel: At The Office.....het kantoorleven staat centraal.

Meer berichten