Logo kobr.nl
Foto:
Bedrijfsberichten

Winkeliers in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk die het verdienen in de spotlights te staan

Bodegraven-Reeuwijk - De organisatie van de Winkelier van het Jaar-verkiezing is haar zoektocht gestart naar de beste lokale winkeliers van Nederland. Een winkelier die zich ondanks het onrustige retaillandschap staande weet te houden door altijd de beste service, prijs en kwaliteit te leveren. De winkel waar lokale inwoners bewust naartoe gaan omdat ze deze winkelier hun klandizie gunnen. Winkeliers in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk die kans willen maken op de titel van Winkelier van het Jaar kunnen zich vanaf nu gratis aanmelden via www.winkelierverkiezing.nl.

Het zijn de lokale winkeliers die het verschil maken, niet de ketens

De Winkelier van het Jaar-verkiezing is enkel voor lokale winkeliers, grote retailketens zijn uitgesloten van deelname. Een bewuste keuze, aldus Niels Groot van VOTE company, die de verkiezing organiseert: "In tegenstelling tot andere retailverkiezingen kiezen wij heel bewust voor de lokale ondernemer. Het zijn namelijk de lokale winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven. En juist deze ondernemers, die het hardst moeten werken om zich staande te houden, krijgen niet de aandacht die ze verdienen. Dit bracht ons op het idee om deze verkiezing speciaal voor hen in het leven te roepen. Dit is de eerste stap van een beweging die we samen met winkeliers in gang willen zetten om zo gezamenlijk consumenten bewuster te maken van het winkelaanbod in hun eigen gemeente."

Deadline aanmelden winkeliers: 23 juni

Winkeliers in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk hebben tot 23 juni de tijd om hun winkel gratis aan te melden voor de verkiezing. Na die datum krijgen consumenten tot 2 juli de kans om te stemmen op hun favoriete winkelier in een van de dertien categorieën. Ken jij die winkelier of ben jij een winkelier die het verdient om in de spotlights te staan? Meld dan jouw winkel aan op www.winkelierverkiezing.nl en maak kans op de titel in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk of wordt verkozen tot winnaar van de provincie of zelfs van Nederland.

Over de Winkelier van het Jaar-verkiezing

Het Winkelier van het Jaar-concept omvat de grootste consumentenverkiezingen van Nederland voor lokale winkeliers. Consumenten kunnen stemmen op de beste winkelier in hun gemeente. Wanneer een winkelier als beste wordt beoordeeld en voldoende stemmen krijgt in een van de dertien categorieën, mag deze zich een jaar lang de beste winkelier van zijn gemeente noemen. Gemeentewinnaars maken automatisch kans op de provinciale en landelijke titel, die door een vakjury wordt toegekend. De Winkelier van het Jaar-verkiezing is een gezamenlijk initiatief van Reclamefolder.nl en Vote Company.

Meer berichten