Logo kobr.nl
Foto:
Sport

Prijzenregen voor Studio Forza

Bodegraven - Op 19 mei mochten drie selectiegroepen en een aantal solo en duo acts van Studio Forza meedoen aan het Nederlands kampioenschap van Dance Waves Competitions! Het behalen van het NK is al een hele prestatie, maar dat was voor de jongste talentklas van Studio Forza niet genoeg. Deze groep versloeg alle andere groepen en mag zich Nederlands kampioen noemen in de categorie jazz/modern tot en met 8 jaar.

Eline van der Sar behaalde de derde plaats, net als Dejana Evdjenic. JOY werd uiteindelijk 4e van Nederland en Move it 5e! Ook afgelopen weekend stond er een wedstrijd gepland. De selectiegroep Move it deed als groep mee en alle dansers deden daarnaast mee met een solo of duo. Move it werd tweede met maar 0,1 punt verschil met de eerste plaats. Noa Oudenbroek en Anastasija Mitrovic werden eerste met hun duo en Marit en Floor werden 3e!

Het wedstrijdseizoen zit er nu bijna op. De groepen werken de komende weken toe naar de eindvoorstelling die op 22 juni in het Evertshuis zal plaatsvinden.

Meer berichten