Afbeelding

Vrijwilligers gezocht

Algemeen

Voor de rubriek vrijwilligers gezocht kunnen alle vacatures voor vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties in Bodegraven-Reeuwijk worden aangemeld. Vacatures worden eenmalig gratis geplaatst. Mail naar redactie@kobr.nl. Kijk ook op www.erkendtalent.nl.

Coördinator Praatcafé

Bodegraven - De Bibliotheek De Groene Venen start woensdagavond 12 juni met het maandelijkse Praatcafé. Hiervoor wordt nog een vrijwillige coördinator gezocht. Als coördinator ben je elke tweede woensdagavond van de maand aanwezig bij dit Praatcafé. Je verwelkomt de bezoekers en zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Het praatcafé heeft een positief effect op de luister- en spreekvaardigheid, de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van anderstaligen. Kijk dan voor de volledige vacature op de website.

www.bibliotheekdegroenevenen.nl

Helpen in De Oude Zustertuin

Bodegraven - Stichting De Oude Zustertuin beheert het gelijknamige Kinderspeel- en dierenpark in Bodegraven. Behalve een parttime beheerder en dierenverzorger werken er 54 vrijwilligers, die zich inzetten op verschillende gebieden. Denk aan dierenverzorging, groenonderhoud, schoonmaakwerkzaamheden, schilder- en timmerwerkzaamheden en het organiseren van activiteiten. De stichting zoekt mensen die zich bij deze groep vrijwilligers willen aansluiten, met name bij de bouwploeg. Deze groep draait op maandagavond en onderhoudt de gebouwen op het terrein. Ook kunnen we mensen gebruiken die gastheer-gastvrouw willen zijn. Informatie en aanmelden bij beheerder Mariëlle, e-mail deoudezustertuin@gmail.com of telefoon 06-14594959.

Wijkhoofd Alzheimer collecte

Reeuwijk - Alzheimer Nederland zoekt in Reeuwijk een extra wijkhoofd voor de jaarlijkse collecte. In Reeuwijk collecteren we met een groep (reeds aanwezige) collectanten en we zoeken een tweede wijkhoofd, die samen met het andere wijkhoofd de collectanten van een bus en informatie wil voorzien, zodat zij in november kunnen collecteren. Aanmelden kan bij Martine Riske, telefoon 06-57590349 of e-mail m.riske@alzheimer-nederland.nl.

www.alzheimer-nederland.nl/collecte

Advertentie

Categorieën