Logo kobr.nl
Foto:

Schrijf jij een leuk, mooi of spannend opstel over Rembrandt? Doe mee aan de opstelwedstrijd!

Bodegraven-Reeuwijk - 2019 is het Rembrandtjaar. Door heel Nederland worden er activiteiten georganiseerd. Zo ook in Bodegraven. Op zaterdag 13 juli vindt er een Rembrandtfestijn plaats op en rond het Raadhuisplein te Bodegraven. Tijdens dit evenement wordt de winnaar van de opstelwedstrijd bekend gemaakt.

Ik wil meedoen

Hoe kun jij kans maken op deze winst? Schrijf een opstel over Rembrandt en lever deze voor 15 juni in. Je kunt dan prachtige prijzen winnen, waaronder de publicatie van je opstel in deze krant en een dag naar of het Rijksmuseum of Rembrandthuis. Hoe tof is dat?

De opstellen worden gejureerd door twee schrijvers uit onze gemeente, namelijk Vivian den Hollander, kinderboekenschrijfster uit Reeuwijk, en Geert Kimpen, schrijver uit Bodegraven.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en ben je gek op schrijven en/of Rembrandt? Schrijf dan een opstel waarin Rembrandt centraal staat en maak deze niet langer twee A4-tjes. Lever deze voor 15 juni aanstaande in via info@kunstencultuurbenr.nl. Vergeet niet je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer (van jou of een van je ouders) te vermelden.

Meer berichten