Afbeelding

Mid Summer Night: veel méér dan een zomers carnavalsfeestje

Algemeen

Reeuwijk - Op 21 en 22 juni is het weer tijd voor Mid Summer Night! Een weekend vol met toffe acts, activiteiten en natuurlijk heel veel gezelligheid! Het evenement wordt georganiseerd door Carnavalsvereniging De Reedeurpenarren. Maar het is zéker meer dan alleen maar hossen en polonaise lopen. Ben je benieuwd? Kom dan een kijkje nemen op Kerkweg 21. Vrijdagavond starten het feest om 20.00 uur, zaterdag om 14.00 uur.

Op vrijdagavond knal je het feestweekend in met de energieke liveband Band with Benefits. Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen. Laat je verleiden om all-in te gaan en te zingen en dansen alsof er nooit meer een morgen komt! Om 20.00 uur gaat de tent open, zorg dat je niks mist: be there!

De zaterdagmiddag staat traditiegetrouw in het teken van een levensgrote, bekende activiteit. Dit jaar kun je kruipen in de huid van Mario en Luigi! Op een levensgrote kartbaan met obstakels kan iedereen zijn kartkunsten laten zien. Wahoo, it's Mario time! Zin om mee te doen? Dat kan, geef je op via msn@reedeurp.nl. Kinderen tot en met 10 jaar stappen natuurlijk niet op een kart. Zij mogen de baan over op hun eigen skelter. Opgeven kan via leonie@reedeurp.nl Aanvang: 14.00 uur. Daarnaast is er een mogelijkheid om je te schminken tot je superheld(in) en een sprong te wagen op het springkussen.

Dit wil je niet missen

Zaterdagavond is de grote SUPERHELDEN après-skiavond. Verkleed als Mega Mindy, Superman of Batman gaat heel Reeuwijk stuiteren. Van Links naar Rechts, Mama Lauda en Springen zijn natuurlijk après-skihits die zeker niet mogen ontbreken. Feest je mee? Dat kan vanaf 20.00 uur. Kortom: Mid Summer Night is véél meer dan een carnavalsweekend! Het is een weekend voor ieder wat wils, en een weekend dat je echt niet wilt missen!

Advertentie

Categorieën