Logo kobr.nl

Zomerfeest KOKO kinderopvang

Reeuwijk - Op zaterdag 15 juni vond het jaarlijks zomerfeest bij kinderdagverblijf het Papegaaiennest in Reeuwijk plaats. Dit jaar was het thema 'Body & Brains'. Er waren diverse activiteiten gericht op dit thema. De kinderen konden onder andere over een blote voeten pad lopen, lekker kliederen met scheerschuim en deelnemen aan een muzieklesjes van Marie-Alice van Zutphen (muziekschool Bodegraven).

Scheerschuim is ontzettend leuk materiaal voor kinderen om mee te spelen. Eerst is het een hoopje en langzaamaan wordt het hoopje een lekkere brei om met je vingers en handen doorheen te kunnen smeren. Op deze manier wordt de sensomotorische ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Bij de muzieklesjes deden de kinderen ontzettend enthousiast mee. Dansen op de muziek en ook nog spelen met alle materialen die er gebruikt werden om de muziekles nog meer sfeer te geven.

Het was weer een mooi zomerfeest. De kinderen hebben veel plezier gehad. Het is ook een leuk moment voor ouders om de vriendjes en vriendinnetjes van hun kinderen leren kennen.

Meer berichten