Logo kobr.nl
Prijswinnaars van de BOV kassabonactie.
Prijswinnaars van de BOV kassabonactie. (Foto: )
Bedrijfsberichten

Winnaars 'Hierrrr met je kassabon'

Bodegraven - Zaterdagmiddag ontvingen de prijswinnaars van de BOV actie 'Hierrrr met je kassabon' hun prijs uit handen van BOV bestuurslid Rob Kersbergen.

In zijn toespraak zei hij dat het mooi is te zien hoeveel kassabonnen zijn ingeleverd. De stapel bonnen leek niet zo groot, maar de meeste kassabonnen zijn dun en klein. Daar zaten er verbazingwekkend veel van in de BOV bussen. De prijswinnaars hebben hun aankopen gedaan bij BOV winkeliers. Niet alleen de dagelijkse boodschappen in de supermarkt, maar ook aankopen bij onder andere de boekenwinkel, de juwelier en de ijswinkel. 

De BOV organiseert deze actie met als doel om Bodegraven levendig te houden. Kopen in het dorp zorgt voor blijvend voldoende winkelaanbod.  "Kijk maar eens wat er nu op het Raadhuisplein gebeurt. Een enorme klimtoren en rijen met kinderen die het hogerop willen zoeken. Sfeer en gezelligheid als deze vind je nu eenmaal niet digitaal", aldus Rob Kersbergen.

Alle inzenders werden dan ook hartelijk bedankt voor hun deelname. Niet alleen voor deelname aan de wedstrijd, maar ook omdat zij klant zijn bij de BOV winkeliers. Uit de vele ingeleverde bonnen zijn 10 prijswinnaars getrokken. Zij ontvangen de prijs van € 50,- in de vorm van BOV cadeaubonnen.  De gelukkige winnaars konden hun prijs in ontvangst nemen. De bonnen kunnen besteed worden bij de BOV winkels, die je herkent aan de sticker op de deur. Of kijk op www.bov-bodegraven.nl.

Meer berichten