Logo kobr.nl
Foto:

Ouderwets gezellig bij Sluipwijkse Margriet

Reeuwijk - Afgelopen weekend vierde de Sluipwijkse Margriet haar zomerfeest. Het goed bezochte evenement was wederom ouderwets gezellig met onder ander het welbekende krachtspektakel en het gezellige vlaggetjes steken.

Vrijdagavond trapten veel belangstellenden af met deelname aan de fietspuzzeltocht. Er zijn zelfs vijf teams gelijk geëindigd met tien goed beantwoordde vragen. Daarna streden vier teams om de beker tijdens het krachtspektakel. Er werden verschillende spellen gespeeld onder toeziend oog van het enthousiaste publiek. Zo was er onder andere het touwtrekken en gingen de teams zo vaak mogelijk over een stormbaan in vijf minuten. Team Edelman was een maatje te groot voor de overige teams en won het evenement. Daarna ging het feest los in de tent.

Swingen en dansen

De volgende dag stonden de kinderen al op tijd klaar voor het krachtspektakel. Zij beleefden de grootste lol aan de stormbaan. De winnaar van het jeugdkrachtspektakel was team SDR. Op het vlaggetjes steken kwamen veel kinderen en ouders af. Ook het verplaatsen naar de tent door de enorme regenbui, deed niets af aan de enthousiasme waarmee de kinderen deelnamen aan het evenement. Het feest op de zaterdagavond kwam pas later op gang, maar dat maakte het niet minder gezellig. René Schuurmans zorgde voor een groot feest in de tent en Helemaal Top bracht dit weer naar buiten en liet iedereen van links naar rechts springen op het feestterrein. Het feest werd afgesloten door DJ Ruud van Leeuwen die iedereen liet swingen en dansen.

Meer berichten