Logo kobr.nl
Foto: Ramon Hutters

Jam in the Park een groot succes

Bodegraven - In de Oude Zustertuin was afgelopen zaterdag het evenement zonder line-up. Eén van de organisatoren Thijs Mansier heeft genoten van het evenement én de muzikanten: "De opkomst was boven verwachting. Zo goed, dat we direct een nieuwe datum hebben geprikt voor volgend jaar!"

Vanaf het begin van het evenement was het al druk bij Jam in the Park. Thijs: "Rond vier uur ging ik het buffet ophalen en ik dacht dat het veld helemaal leeg zou zijn als ik terug zou komen. Door die harde regenbui. Maar ik was echt blij verrast met het aantal mensen die gewoon bleven genieten van de muziek." Er waren meerdere statafels met een afdak. Hier creëerden de bezoekers een gezellige onderlinge sfeer.

Veel muzikanten

Tijdens Jam in the Park kunnen muzikanten optreden. "Er waren veel muzikanten van allerlei verschillende leeftijden die lieten zien wat ze konden. Echt leuk!" De Midwest Coverband speelde ter afwisseling op de jamsessies. "We hebben de hele dag aanbod gehad van muzikanten, maar we wilden het wel een beetje afwisselen. Het aanbod in muziekstijlen en het niveau varieert namelijk erg tijdens zo'n jamsessie."

Thijs was erg verrast door hoe het evenement gedragen wordt in de omgeving. "Geweldig dat ondanks het weer het evenement zo overeind blijft. Volgend jaar hopen we in ieder geval op een prachtige lange zomerdag. Jam in de Park hebben we geprikt op 4 juli 2020. Tot dan!"

Meer berichten