Afbeelding

Met de dag blijer

Politiek

Zomer 2019, een jaar later. Inmiddels ben ik een jaar VVD-raadslid binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en in dit afgelopen jaar heb ik ontzettend veel onderwerpen voorbij zien komen, mensen gesproken en heel veel dingen geleerd die voor mij nieuw waren. Soms niet eenvoudig, maar heel leuk en leerzaam. En ik kan u zeggen, ik word met de dag blijer. Ook al zit er heus wel eens een week tussen waarin de uitdagingen groter zijn dan ik in mijn eentje kan overzien, maar dan ervaar je als lid van een groter geheel juist hoe we elkaar aanvullen met uitdagingen, ideeën en oplossingen. Want, dat is het, samen sta je sterker. Ook als gemeenteraad.

Zelf merk ik dat veel inwoners, van wie ik een groot deel persoonlijk ken, zich uiten over Bodegraven-Reeuwijk via social media. Een platform als Facebook leent zich daar natuurlijk ook perfect voor. Iedereen kan posten, reageren en positief of kritisch zijn punt maken. Dat mag ook. Alleen zou het in mijn ogen nóg fijner zijn als mensen ons, de raad, vaker direct benaderen en we die drempel naar de lokale politiek toe helemaal kunnen laten verdwijnen. Dat u direct uw vraag of mening bij ons neerlegt, zodat we daar gericht en serieus mee aan de slag kunnen. Want daar zijn wij voor. Ik denk dat daar nog wel iets in te behalen valt.

Wilt u een VVD-fractie vergadering bijwonen? Neem dan contact met ons op via gemeentesite Bodegraven-ReeuwijkVVD.

Als het gaat om Bodegraven-Reeuwijk als woon- en werkgebied denk ik dat we hartstikke TROTS mogen zijn op waar we staan momenteel. Veel nieuwbouw, mooie bedrijven en dat alles middenin een prachtig natuurgebied waar we kunnen recreëren. Of ik nu aan het werk ben of in mijn vrije tijd door het Reeuwijkse plassengebied fiets of wandel met de hond, ik geniet volop. Laten we dat met elkaar blijven doen: genieten en blij worden van onze mooie gemeente waar we met elkaar een bijdrage aan leveren.

Annemiek Oskam, gemeenteraadslid VVD Bodegraven-Reeuwijk

Advertentie

Categorieën