Logo kobr.nl
Foto:

Speelweek gaat swingen op de Nieuwerbrugse Copacabana!

Nieuwerbrug - Tussen 26 en 30 augustus heeft Nieuwerbrug zijn eigen Copacabana! De Zuid-Amerikaanse sferen strijken neer in het hart van het dorp. Speelweek Nieuwerbrug zal ongeveer 130 kinderen een onvergetelijke en swingende week bezorgen met als thema Zomercarnaval. Van brassbands tot capoeiraworkshops, van beachvolleybal en voetbal tot swingende muziek, cocktails en tapas… En natuurlijk ook de huttenbouw! Nieuwerbrug heeft die allemaal in de laatste week van augustus.

De speelweektent is inmiddels geplaatst en de laatste voorbereidingen kunnen nu beginnen. Op het terrein van de Nieuwerbrugse ijsbaan is speciaal voor de speelweek een zandvlakte aangelegd om rondom de tent echt in de Zomercarnaval-sferen te komen. Dit jaar verhuist de speelweek dus weer terug naar de oude vertrouwde stek. Er staan ongeveer 60 vrijwilligers klaar om de basisschoolkinderen van Nieuwerbrug en omstreken te ontvangen en hen echt het zomercarnaval te laten voelen. En het is echt de moeite waard om op 29 augustus in de avond eens langs te komen! Het openluchtrestaurant en de Bonte Avond beloven verrassend en spectaculair te worden. De kinderen zullen alles uit de kast halen om een spetterend optreden te geven.

Meer informatie over het programma van de Nieuwerbrugse speelweek is te vinden op de website van de speelweek: speelweeknieuwerbrug.nl. Inschrijven is ook nog steeds mogelijk, doe dit voor 25 augustus.

Tekst: Robert van den Berg
Beeld: Speelweek Nieuwerbrug

Meer berichten