Logo kobr.nl
Bedrijfsberichten

Primeur najaarsassortiment bij Van der Spek

Zevenhuizen - Tuincentrum Van der Spek staat momenteel bomvol kamer- en tuinplanten. Doordat Martien van der Spek alle tentoongestelde planten van diverse recente najaarsbeurzen heeft opgekocht, heeft hij de nieuwste trends aan kamer- en tuinplanten in huis. Plezierige bijeenkomst voor de klanten is dat het gaat om topkwaliteit voor prijzen ver onder de marktprijs.

Afgelopen week werden in Boskoop diverse plantenbeurzen gehouden (o.a. Groendirect, Plantcollect en Plantarium) waar de inkopers van tuincentra uit binnen- en buitenland hun assortiment samenstellen voor het komende najaar. Op de plantenbeurzen werden de nieuwste trends en de beste kwaliteit aan kamerplanten en tuinplanten getoond. Van der Spek heeft nu de primeur om als eerste het totale nieuwe najaarsassortiment in huis te hebben. "Een assortiment dat je nergens ziet", stelt Martien. Ruim 4.000 planten van meer dan 200 verschillende leveranciers zijn op honderden karren aangeleverd. Onder andere veel (biologische) fruitplanten, klimplanten, siergrassen, bamboe, skimmia's, rododendrons, coniferen en (groenblijvende) heesters maar ook fraaie sierbomen voor bijvoorbeeld in de voortuin. Bij kamerplanten vindt u naast een mooi assortiment phalaenopsis een groot assortiment kleinere, trendy groene planten. Ook zijn er daarnaast heel veel grote groene planten van één tot twee meter hoog. Er zitten ook veel bijzondere soorten bij die normaal best prijzig zijn, maar nu extra interessant zijn door de hoge kortingen.

Tuincentrum Van der Spek aan de Bredeweg is dagelijks (m.u.v. zondag) geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur.

Meer berichten