Afbeelding

Schilderijen en vloer- en wandkleden

Algemeen Bedrijfsberichten

Bodegraven - In de POP-UP Galerie Marryzglaz wordt op zaterdag 31 augustus om 16.00 uur de nieuwe overzichtstentoonstelling 'Schilderen, zoektocht naar jezelf' van Dirk van der Vecht in combinatie met een expositie van wolvilten design vloer- en wandkleden van Alex Feenstra geopend.

Dirk heeft de basis van zijn interesse voor tekenen en schilderen gelegd in de woonomgeving van zijn jeugd: Fort Wierickerschans, waarbij de natuur hem inspireerde. Vanaf de tachtiger jaren is hij zich voor schilderkunst gaan interesseren. Dat leidde tot meerdere opleidingen, met verschillende technieken, afgerond met de vrije schildersopleiding bij Het Utrechts Centrum voor de Kunsten. In zijn werk zoekt hij naar evenwicht in vorm, kleur en lijnen regelmatig gesteund door structuur en krijt, welke soms doorloopt op meerdere doeken. De verbinding zijn tussen maker en belangstellende geeft hem voldoening en is voor hem tevens de drijfveer om door te gaan. Dirk zijn grootste wens is om zijn bijzondere doeken in zijn geboortedorp Bodegraven tentoon te stellen.

Alex Feenstra is graficus, kleurspecialist en ontwerper en maker van prachtige wolvilten design vloer- en wandkleden, waaronder de fraaie productlijn van modulaire kleden 'Qvilt'. Hij kan op maat, in kleur én ontwerp, vrijwel elk vloerkleed maken. De kleden van Alex worden niet geknoopt of geweven, maar met elkaar verbonden, het vernuft zit 'm in het ontwerp; in het materiaal en de techniek.

Deze expositie is t/m 28 september te zien in POP-UP Galerie Marryzglaz, Kerkstraat 22, Bodegraven. Open: vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak (06-51064866).

Afbeelding
Afbeelding

Advertentie

Categorieën