Logo kobr.nl
Foto:

Vrijwilligersavond: jouw vereniging in de kijker

Reeuwijk - SAM Vrijwilligerscentrale organiseert een avond waarop je als vrijwilligers meer te weten komt over de public relations voor je vereniging. Op dinsdagavond 17 september van 19.30 tot 21.30 uur zijn vrijwilligers uit Bodegraven-Reeuwijk welkom in dienstencentrum De Reehorst om met dit onderwerp kennis te maken. Elly de Knikker, directeur van Graficelly en uitgever van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk, neemt de vrijwilligers op deze avond mee in het woud aan communicatiekanalen, zoals de website, nieuwsbrief, whatsappgroep en clublokaal, posters, folders, lokale media en nieuwswebsites, social media, google en meer.

Omdat pr uit verschillende disciplines bestaat, gaan medewerkers van Graficelly daarna aan de slag in een aantal workshops. Vrijwilligers kunnen zich onder andere inschrijven voor de workshop 'persbericht schrijven'. Want, hoe schrijf je een persbericht dat ook in de lokale media wordt opgenomen? En belangrijker: hoe schrijf je hem zodat het daadwerkelijk effect heeft? In de workshop 'social media' kom je erachter welk social media platform je het best gebruikt voor je doelgroep en je boodschap en hoe je social mediakanalen makkelijk kunt bijhouden. De vereniging offline in de kijker zetten leer je in de workshop 'poster maken'. Hoe maak je een goede poster zodat hij ook de juiste boodschap uitdraagt en waar kun je ze het best ophangen?

Tijdens deze avond gaan de vrijwilligers actief aan de slag. De workshops worden tegelijkertijd gegeven, dus zorg dat er meerdere vrijwilligers zich opgeven! Na afloop is er gelegenheid om specifieke vragen op het gebied van pr aan Elly en haar team te stellen.

Opgeven voor deze interessante training kan via e.hensen@samwelzijn.nl. Graag vermelden welke workshop je wilt volgen.

Meer berichten