Logo kobr.nl
Fotoburo Martin Droog Gouda NL

Wie bedenkt de nieuwe naam voor De Reehorst?

Reeuwijk - Dienstencentrum De Reehorst krijgt een nieuwe naam. Welke naam? U mag het zeggen, want voor de nieuwe naam is een prijsvraag uitgeschreven. Inzendingen kunnen tot en met 2 oktober worden ingezonden. Voor de winnende naam is een diner-voor-twee beschikbaar gesteld.

Het dienstencentrum is een levendige plek in Reeuwijk. Er worden dagelijks veel activiteiten georganiseerd, van linedance tot stoel-yoga en van creatief handwerken tot biljarten. Doordeweeks staat er tijdens de lunch ook altijd een heerlijke maaltijd klaar. Het centrum is een plek waar je oude bekenden ontmoet en waar je nieuwe kennissen maakt. Bij zo'n fijne ontmoetingsplaats hoort een naam die het plezier uitstraalt van het aanbod dat wordt geboden. Om die reden wordt naar een nieuwe naam gezocht.

Insturen

Weet u een mooie, nieuwe naam voor het Dienstencentrum? Stuur uw suggestie naar info@dienstencentrumdereehorst. Vermeld daarbij de naamsuggestie, uw naam en telefoonnummer. U kunt uw suggestie ook via de website aanmelden. U heeft twee weken de tijd om uw suggestie in te dienen. De winnaar wordt begin oktober bekendgemaakt.

Meer weten over Dienstencentrum De Reehorst, loop eens binnen of neem een kijkje op de vernieuwde website dienstencentrumdereehorst.nl

Meer berichten