Afbeelding
Foto: Marijke Groot

Eerste paal 20 havenwoningen Oude Tol Reeuwijk

Algemeen

Reeuwijk - Wethouder Knol heeft onder het toeziend oog van alle kopers, omwonenden en betrokkenen de eerste paal geslagen voor twintig energie-neutrale havenwoningen in Oude Tol. Het was prachtig weer en er was een hoge opkomst.

De havenwoning is een terugkerend type woning in Oude Tol, waar elke woning een ligplaats voor de boot heeft met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Alle twintig woningen hebben een EPC van 0 of lager. Daarmee worden ze zeer energiezuinig, ook wel energie-neutraal genoemd. Een echte aanwinst voor de wijk Oude Tol, waarvoor de ontwikkelaars VOSPlan Vastgoedontwikkeling en Batenburg Bouw & Ontwikkeling een hoge duurzaamheidsambitie hebben.

De gemeente en VOSPlan treffen op dit moment de voorbereidingen voor de ontwikkeling van drie (schier)eilanden aan de Breevaart. Hierop zullen luxe woningen worden ontwikkeld met tevens een hoge duurzaamheidsambitie. De verwachting is dat de verkoop van het eerste eiland binnen enkele maanden zal starten. Meer informatie kunt u vinden op www.thuisinoudetol.nl.

Beeld: Marijke Groot

Advertentie

Categorieën