Logo kobr.nl
Foto:

'De meester en zijn leerlingen' trekt veel belangstellenden

Bodegraven - Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang bij de opening van de nieuwe expositie 'De meester en zijn leerlingen' in de POP-UP Galerie Marryzglaz. Een expositie met werken van deelnemers van twee amateur schilderclubs, de Krea Klub en de Boreftse Colour Schildersclub, uit Bodegraven. Met trots keken de deelnemers aan deze expositie niet alleen naar hun eigen werk maar ook naar de andere schilderwerken. Bij de opening werd Cees in 't Veld, woordvoerder van de Boreftse Colour Schildersclub, in de schijnwerpers gezet.

De afgelopen jaren heeft Cees namelijk veel betekent voor de Galerie. Dankzij zijn kennis, technisch inzicht en inzet heeft hij meegewerkt aan het inrichten van een aantal exposities in deze Galerie. Zo ook deze tentoonstelling. Door de veelzijdigheid aan schilderijen was het voor hem een uitdaging om er een mooi geheel van te maken en dat is gezien de reacties van de deelnemers, met ook een groot applaus voor Cees, goed gelukt. Leny van Aalst, de oudste deelneemster aan deze expositie, opende de expositie door op een groot palet haar naam te zetten. Gedurende de expositie zal iedere deelnemers haar/zijn naam op dit palet plaatsen.

Deze expositie, met ook bijzondere handgemaakte tassen van Wilma ten Hacken en glasobjecten van Marry Buiks. De expositie is t/m 28 december te zien in de POP-UP Galerie Marryzglaz.

Meer berichten