Foto:

Margreet Bik is 'Meesterbakker van Driebruggen'

Driebruggen - Zaterdagmiddag 4 oktober heeft de programmaraad van het Huis van Alles het seizoen 2019/2010, met onder meer een 'Heel Driebruggen bakt' wedstrijd, op feestelijke wijze in gang gezet.

Bij binnenkomst kon iedereen zich al vergapen aan de keur van fraaie en bijzonder smakelijk ogende taarten. Maar ondanks die verleidelijke aanblik moest eerst een jury alles bekijken en natuurlijk ook proeven voordat er een winnaar of winnares kon worden bekendgemaakt. Na zorgvuldig beraad was het oordeel van de jury dat Margreet Bik, met haar vlindertaart, zich dit keer 'Meesterbakker van Driebruggen' mag noemen. Als onderscheiding ontving zij een mooi schort met daarop deze bijzondere titel.

Direct daarop werden alle taarten aangesneden en konden de vele aanwezigen even lekker smullen. Maar dit was uiteraard niet de enige activiteit. Deze seizoensopening vormde ook een prima moment om de activiteiten van de verschillende andere groepen te presenteren en nog meer bekendheid te geven, zoals de fotoclub 'Cameraad' en de zangroep 'Kom over de Brug'. Voor meer informatie is er een programma aan de ingang of het emailadres huisvanalles3bruggen@gmail.com.

Meer berichten