Logo kobr.nl
Foto:

Winnaars Solistenconcours OBK Driebruggen

Driebruggen - Er waren afgelopen vrijdagavond 4 oktober vrolijke klanken te horen bij het solistenconcours van Muziekvereniging Oefening Baart Kunst (OBK). Na het eten ging het programma verder met zeer enthousiaste muzikanten, van aspirant tot gevorderd, in een poging om de eerste prijs te behalen, waaronder de 'Ome Arie Wisseltrofee' een stimuleringsprijs voor de muzikant.

Er werd een afwisselend programma gespeeld met veel overgave en enthousiasme. De winnaars waren bij de aspiranten Rosenna van Hell, met 'Complainte', een mooie saxofoonsolo. En bij de gevorderden won Judith Oskam met het stuk 'Baroque Concertino'. Tygo Hoogendoorn speelde 'Geef Acht' en ging met de 'Ome Arie Wisseltrofee' naar huis. De vereniging (en de docenten Coert Zonneveld, Maaike Schrama en Gerda Tuinstra) kijken terug op een uiterst geslaagd solistenconcours dat volgend jaar zeker weer wordt herhaald.

Ben je niet geweest en wil je deze muzikanten zien spelen, kom dan naar het concert op zaterdag 26 oktober in de PKN Gereformeerde kerk Waarder met de Herman Singers. Het thema is 'Music at Night'.

www.obkdriebruggen.com

Meer berichten