Afbeelding

Winst en verlies voor BZ&PC

Sport

Dames 1 BZ overrompeld door veteranenteam De Gouwe

Bodegraven - Op zaterdag 12 oktober nam dames 1 van BZ&PC het thuis op tegen De Gouwe dames 1, dat aan kop gaat in de eerste klasse. Een lastige wedstrijd tegen het ervaren team uit Waddinxveen, waarvan een groot aantal speelsters in het verleden voor het nationale team uitkwam. Mogelijk waren de Bodegraafse dames daarvan iets te veel onder de indruk, want de thuisploeg begon zwak aan de wedstrijd. Pas in de laatste periode leek de druk eraf, en kon BZ wat terugdoen. Er kwam meer beweging in het spel, en kansen werden nu wél verzilverd. Eindstand 7-12.

Of BZ meer in huis heeft kan het team al volgend weekend laten zien. Dan treffen de dames uit in Waddinxveen opnieuw De Gouwe, ditmaal voor de beker. De dames gaan er in ieder geval voor strijden en kunnen daarbij wel een beetje support van het Blue Yellow Army gebruiken. Dus wees erbij, zaterdag 19 oktober 16.15 uur in zwembad De Sniep in Waddinxveen.

Belangrijke overwinning BZ&PC Heren 1

Bodegraven - Zaterdagavond reisden de heren van BZ&PC af naar Oldenzaal voor het affiche tegen OZ&PC. Vermoedelijk een belangrijke pot in de strijd om een plek in de top 5. De sfeer in het kleine, warme zwembad was goed en vol strijdlust begonnen beide teams aan de wedstrijd. Al vrij snel werd duidelijk dat BZ de betere ploeg was en dat het gevaar bij Oldenzaal slechts van een enkele speler moest komen. Eindstand: 10-14.

Komend weekend staat de kraker tegen BZC Brandenburg op het programma. De ploeg uit Bilthoven bezet momenteel ongeslagen de tweede plek in de competitie, dus het belooft weer een spannende avond te worden.

Advertentie

Categorieën