Afbeelding

De beregezellige kerstshow van Intratuin Zevenhuizen

Algemeen Bedrijfsberichten

Zevenhuizen - Kerst anno 2019 is meer dan een boom in huis halen, véél meer. We zien steeds meer dat alle hoeken en gaten in huis ondergedompeld worden in de kerstsfeer. Kerst raakt verweven met ons interieur, van de woonkamer tot de keuken, het terras en zélfs de slaapkamer! Kerst mag gezien worden. En dan ben je bij Intratuin Zevenhuizen zeker aan het juiste adres!

Intratuin Zevenhuizen presenteert vier kersttrends dit jaar. De eerste trend 'golden glow' combineert warme kleuren als okergeel, oranje en goud met natuurlijke materialen als hout en wol. Met de tweede trend 'Shades of glamour' creëer je een luxe, rozige kerstfeer in huis door zachte materialen zoals velvet te combineren met donkerroze en ossenbloedrood, veren, pailletten en dierenprintjes. De derde kersttrend 'Mystic nature' is stoer en aards en wordt gekenmerkt door blauwe en turquoise tinten met robuuste materialen als hout, steen, denim en kurk. De laatste kersttrend is 'Winter picnic' en is meer traditioneel van aard: veel hout, groen, rood, wit en zilver.

Teddyberen

Daarnaast - en stiekem wel de meest bijzondere trend in Zevenhuizen - is de teddybeer! Over de hele kerstshow zijn honderden teddyberen gebruikt in de presentaties. Ook is er een gigantische wand met heel veel teddyberen waar je mee op de foto kunt. De presentaties op de roltrap, links én rechts, zijn weer zo prachtig zoals we van Intratuin Zevenhuizen gewend zijn.

Inspiratie

Op donderdag 7 november is er van 18.00 tot 21.00 uur Kerst Koopavond en krijg je 20% korting op het gehele assortiment! Kijk voor de actievoorwaarden op de website: www.intratuin.nl/klantenservice/acties. En op donderdag 21 november van 18.00 tot 21.00 uur is er een Kerst Inspiratieavond met leuke workshops, demonstraties, hapjes en drankjes en natuurlijk heel veel kerstinspiratie! Wil je graag meedoen met een leuke workshop? Geef je dan op via de website: www.intratuin.nl/workshops.

Advertentie

Categorieën