Na een half uur stond er nog 0-0 op het scorebord
Na een half uur stond er nog 0-0 op het scorebord Foto: Danny de Vries

Rohda'76 na rust ontketend

Sport

Bodegraven - Thuis tegen VEP wist Rohda'76 voor de rust geen opening te vinden in de Woerdense defensie, maar in de tweede helft waren de Bodegravers niet te houden: 5-1. Door de overtuigende driepunter passeerde Rohda'76 de opponent op de ranglijst en klom naar de zevende plek. In de eerste 45 minuten schotelden de twee ploegen de toeschouwers een pover potje voetbal voor. Dat veranderde in wedstrijddeel twee. Rohda'76 kwam gretig uit de kleedkamer en nam vrij snel een voorsprong door captain Esli Westmaas: 1-0. Niet veel later verdubbelde invaller Anwar Boussajra de voorsprong: 2-0. Daarna ontpopte Dick van Dam zich als goaltjesdief. Hij schoot twee keer raak. Arnoud Troost maakte het vijftal treffers compleet. Vlak voor het eindsignaal mocht VEP vanaf de stip de spreekwoordelijke eer redden: 5-1.

Komende zaterdag gaat Rohda'76 op bezoek bij Alphense Boys. Die wedstrijd begint om 15.15 uur.

Beeld: Danny de Vries

Foto-onderschrift: Na een half uur stond er nog 0-0 op het scorebord