VOETBAL Weer drie punten voor Bodegraven

Human Interest

Bodegraven - VV Bodegraven heeft zaterdag 3 belangrijke punten bij Linschoten behaald. Na een dramatische start stond Bodegraven binnen 20 minuten met 2-0 achter, maar het herstel kwam zo'n 10 minuten voor rust. Na een uitstekende aanval scoorde Ilias Hadi de aansluitingstreffer. Na een wissel in de rust, Dani de Wit voor Lars de Groot, kwam het evenwicht terug. VVB domineerde de tweede helft. Eerst scoorde Mitchell van de Tier na een vlot lopende aanval de gelijkmaker en 10 minuten later scoorde dezelfde van de Tier de 3-2 na een schitterend genomen vrij trap. Twee minuten voor tijd gooide Sam Bottenberg na een voorzet van Gerrit Hulters het definitieve slot op de deur. Bodegraven 3 punten rijker en aanstaande zaterdag volgt de thuiswedstrijd tegen Zevenhoven, nummer 2 van dit moment.