VOETBAL Zwammerdam wint eenzijdige wedstrijd

Human Interest

Zwammerdam - Voetbalvereniging Zwammerdam had in de eenzijdige wedstrijd tegen Sportief liefst 8o% balbezit. Vanaf de aftrap dicteerde Zwammerdam de wedstrijd. De doelpunten lieten niet lang op zich wachten. Al na 5 minuten soleerde Reyer Peters door alles en iedereen en met een bekeken schuiver gaf hij de keeper van de tegenstander het nakijken. Het is dat deze keeper met soms onmogelijke reddingen erger voorkwam, maar toch liepen de Dammenaren na rust uit naar een 4-0 overwinning door doelpunten van Lars Kremer, Michel Bons en nogmaals Lars Kremer. Door deze prestatie is Zwammerdam opgeklommen naar plaats drie op de ranglijst. Over 14 dagen wacht de wedstrijd topper tegen Alphense Boys, die één punt boven Zwammerdam staan. Te zien op 23 november om 14.30 uur op het Zwammerdamse Sportpark.