Afbeelding

ATLETIEK Zware editie Reeuwijkse Hout Cross

Sport

Reeuwijk - De Reeuwijkse Hout Cross werd afgelopen zaterdag voor de 17e keer gehouden. De regen had voor een extra zwaar parcours gezorgd. Op de dag zelf was het weer gunstig: niet koud en nauwelijks wind. Een flauw zonnetje maakte het voor lopers en vele toeschouwers aangenaam. Koen de Leeuw, atleet van SC Antilope uit Waddinxveen won bij de heren, bij de dames won Annemarie Slangewal van AV Phoenix uit Utrecht. De korte cross werd gewonnen door Terry Ringlever van AV Fortuna uit Vlaardingen en Fabienne Buijs van AV Gouda. Er deden ook 25 atleten van de organiserende vereniging Sportclub Reeuwijk mee in verschillende categorieën. Loes van den Berg finishte als tweede bij de meisjes Junioren C1. Bij de jongens Junioren C2 eindigde Robin de Haan op een vierde plaats.