Afbeelding

Atelier-kunstroute Mei 2020

Algemeen

Bodegraven - In de laatste weken van 2019 heeft het bestuur van Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk haar blik alweer gericht op het volgende voorjaar. In 2020 is het weer zover. Hun tweejaarlijkse atelier-kunstroute in de maand mei gaat weer van start. Zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 zullen er weer vele kunstenaars hun deuren openen om een weekend lang te tonen wat er in de afgelopen twee jaar is gemaakt.

Kunstenaars die wonen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor deelname. Wil je liever als groep meedoen of met een gastexposant (die hoeft niet perse inwoner van onze gemeente te zijn) dan kan dat natuurlijk ook. Een aanmeldingsformulier staat op de website van de Kunstkring: www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl. Daar staan ook duidelijk alle voorwaarden vermeld. De inschrijving sluit 23 februari 2020. Het Evertshuis aan de Julianastraat 4 in Bodegraven biedt weer de mogelijkheid van een overzichtsexpositie van de deelnemers van 7 mei tot en met 26 mei 2020.

In het voorjaar van 2020 zal de organisatie van de atelierroute weer van zich laten horen. Ze weten dan de laatste stand van zaken rond de officiële opening, deelnemers, sponsors, locaties, etalagekunst.

Advertentie

Categorieën