Afbeelding

The Martin Mans Formation en Vocalgroup Voice Kerstconcert voor het goede doel

Algemeen

Waarder - Op 23 december wordt er een kerstconcert georganiseerd in de Grote Kerk van Oudewater. In dit concert spelen twee verschillende koren. The Martin Mans Formation zingt het ouderwetse "Stille Nacht" tot het beroemde "Feliz Navidad" terwijl het Vocalgroup Voice weer meer klassieke stukken ten gehore gaat brengen. De volledige opbrengst van het kerstconcert gaat naar Support Casper.

De koren worden muzikaal ondersteund door zeer grote musici: Joost van Belzen op het orgel, Hugo van der Meij op vleugel en Jantine Kalkman op trompet. De muzikale leiding is in handen van Martin Mans. Het koor The Martin Mans Formation is 16 jaar geleden opgericht. The Martin Mans Formation is inmiddels uitgegroeid tot een groep van 19 getrainde zangers die al 6 cd's hebben uitgebracht.

Het kerstconcert wordt gegeven voor het goede doel, stichting Support Casper. "Waarom dit doel? Zelf ben ik bij een concert geweest waar wij als The Martin Mans Formation mochten zingen en ik werd geraakt, omdat er maar liefst acht mensen per dag aan deze ziekte overlijden en dat zelfs binnen een jaar na het constateren van de ziekte", aldus Hugo Broekhuizen, zanger bij The Martin Mans Formation. Er is geen middel om iets tegen de ziekte te doen, totdat Casper van Eijk (arts in het Erasmus ziekenhuis) hier iets aan ging doen, tot groot succes! Het onderzoeksteam van Casper is ervan overtuigd dat er een speciale therapie is: oncolytische viro-immuno therapie (OVIT) dat voor grote doorbraken kan zorgen in de bestrijding van alle zeer moeilijke te behandelen kankervormen, zoals alvleesklierkanker. In de laatste 20 jaar is er grote vooruitgang geboekt met het helder maken van de ingewikkelde interactie tussen de tumor en het immuunsysteem.

De entree voor het kerstconcert is € 10,- zodat de koren de stichting Support Casper kunnen helpen. De kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.martinmans.nl/themartinmansformation. Op deze website is ook extra informatie te vinden. Kijk voor meer informatie over Support Casper op www.supportcasper.nl.

Advertentie

Categorieën