Logo kobr.nl
Foto:

De Burgerlobby in gesprek met CU-raadslid Matthijs Kortleven

Bodegraven - Woensdagavond 8 januari om 20.15 uur is er na een kort kerstreces weer een nieuwe Burgerlobby, het licht kritische politieke radioprogramma van RTV Bodegraven, waarbij inwoners realtime vragen kunnen stellen.

Dit keer worden vragen gesteld aan Matthijs Kortleven, fractievoorzitter van de Christen Unie Bodegraven-Reeuwijk. Via de Facebookpagina 'De Burgerlobby' krijgt Matthijs onderwerpen voorgelegd waarover inwoners zich drukmaken. Ondermeer komt de vraag aan de orde hoe wenselijk een algemeen vuurwerkverbod is in onze gemeente en stelt De Burgerlobby de vraag of we als gemeenschap wel willen groeien of dat juist vergroening en natuurbehoud bovenaan op de politieke agenda van de gemeenteraad moet komen staan in 2020.

De Burgerlobby is komende woensdag tussen 20.15 en 21.00 uur te volgen via de radio - 107.8 FM in de Ether en op de kabel van Ziggo en Rekam/Caiway. Dankzij de webcams die in de studio zijn geplaatst, is de uitzending bovendien live te volgen via de Facebookpagina 'De Burgerlobby'. Op dezelfde pagina kunnen vooraf en tijdens het gesprek vragen worden gesteld door kijkers en luisteraars. Na afloop is De Burgerlobby terug te luisteren als podcast.

Meer berichten