Logo kobr.nl
Foto:

Inspiratiebijeenkomst 'Grenzen aangeven om meer bij mezelf te blijven'

Bodegraven - Op zaterdag 18 januari om 10.00 uur geeft Nicole Prins-Jansen een inspiratiebijeenkomst bij Volksuniversiteit Het Groene Hart. Het thema van de inspiratiebijeenkomst is 'Grenzen aangeven om meer bij mezelf te blijven'.

Tijdens de inspiratiebijeenkomst maakt Nicole mensen bewust van de signalen die hun lichaam hen geeft. Ze leert hen weer te luisteren naar zichzelf en te handelen naar wat het lichaam aangeeft, zodat je weer authentiek wordt.

Jouw lichaam geeft kleine en grote signalen af, maar wat betekenen deze signalen eigenlijk? Aan de hand van voorbeelden neemt Nicole je mee en inspireert je op een unieke manier om je lichaam beter te begrijpen en te weten te komen wat jouw lichaam je wil zeggen. Wanneer je in staat bent om beter naar je lichaam te luisteren, merk je dat je makkelijker je grenzen kunt aangeven en meer bij jezelf kunt blijven. Je zult sneller doorhebben waar je blij van wordt en wat je energie kost.

Gastdocent

Nicole Prins-Janssen woonde op de grens van Nederland en België, aan de Belgische kant. Na de middelbare school werd ze piloot en vloog ze over landsgrenzen, taalgrenzen en cultuurgrenzen heen. In 2003 verhuisde ze naar Nederland. Hier ervoer ze dat ze haar grens op een andere manier moest aangeven dan voorheen.

Sinds 10 oktober 2010 voert Nicole haar praktijk voor voetreflextherapie in Nuenen, Body in Balance. Hier heeft ze geleerd om steeds meer te vertrouwen op haar intuïtie en zodoende beter haar grenzen aan te geven. Zo kon ze beter bij zichzelf blijven, waardoor ze haar authenticiteit weer kon ontdekken. Met behulp van voetreflextherapie heeft ze gemerkt dat het voorbijgaan aan je eigen wensen gelinkt kan zijn aan bepaalde orgaangebieden.

Meer berichten