Logo kobr.nl

OPBR biedt podium voor duurzame ondernemers

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Heb jij een energiezuinig product ontwikkeld of een innovatie op het gebied van energiebesparing op de markt gebracht? Laat je zien op het symposium 'Kansen door energiebesparing' van het OPBR.

Het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR) organiseert op maandag 16 maart het symposium 'Kansen door energiebesparing'. Vijf ondernemers krijgen de mogelijkheid hier hun product of dienst te presenteren voor een groep geïnteresseerde ondernemers. Voorzitter Jan Oostveen kijkt ernaar uit: "Het symposium geeft lokale ondernemers met duurzame ideeën een prachtige kans om hun podium te pakken. Ik ben erg benieuwd wat voor producten en diensten we gaan zien."

Winst met zonnepanelen

'Kansen door energiebesparing' is het tweede symposium dat OPBR organiseert. Het eerste symposium, 'Winst met zonnepanelen', vond plaats in september bij Edelman. Meer dan zeventig ondernemers toonden hun interesse en verlieten de avond met een hoofd vol nieuwe, duurzame ideeën.

Jouw pitch op het podium

Vertegenwoordig jij producten of diensten die bijdragen aan een energiezuinige economie? Grijp je kans en meld je aan! Er is ruimte voor slechts vijf ondernemers, dus wees er snel bij. Bij meer dan vijf aanmeldingen wordt door de organisatie een selectie gemaakt. Stuur een korte pitch naar symposium@opbr.nl en wie weet presenteer jij straks jouw product voor tientallen geïnteresseerde ondernemers.

Het symposium 'Kansen door energiebesparing' vindt plaats bij Landal De Reeuwijkse Plassen. Het programma start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot 22.00 uur.

Meer berichten