Afbeelding
Foto: Bert Verver

Robin Borg terug in de lokale politiek

Politiek

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Na intensief overleg met elkaar hebben Robin Borg en Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk besloten om de handen ineen te slaan. Hij wordt voorgesteld als nieuw commissielid Bestuur en Financiën voor deze lokale partij.

Tot eind vorig jaar nam Robin Borg namens de ChristenUnie al deel aan de commissie Bestuur en Financiën, maar hij werd gevraagd op te stappen nadat hij in aanvaring was gekomen met burgemeester Christiaan van der Kamp in deze vergadering.

Tijd om te bezinnen

Vanuit zijn enorme betrokkenheid bij de lokale politiek trok het voormalig commissielid zich tijdelijk terug om te bezinnen hoe hij nu verder wilde gaan. Uiteindelijk besloten Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk en Borg met elkaar aan tafel te gaan om te kijken of het voor beiden logisch zou zijn om inderdaad te gaan samenwerken.

Raakvlakken ontdekken

"We zijn erg blij met de enorme ervaring die Robin Borg meebrengt, maar we hebben samen ook de tijd genomen om onze raakvlakken te ontdekken," aldus Remco Thijssen, fractievoorzitter van Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk. "Vanzelfsprekend zal deze stap de nodige stof op doen laaien en dat betekent dat je hem extra zorgvuldig moet nemen." Het voorgestelde lidmaatschap van Borg voor de commissie Bestuur en Financiën moet nog worden goedgekeurd door de gemeenteraad.

Bron: de Burgerlobby

Advertentie

Categorieën