Afbeelding

Dammenaren verloren door slechte coördinatie

Sport

ZWAMMERDAM - De wedstrijd Zevenhoven-Zwammerdam was een prooi voor de Zevenhovenaren. Over de gehele wedstrijd waren zij de beteren. De Dammenaren verloren door de slechte coördinatie op het middenveld. Die was de gehele wedstrijd het zwakste gedeelte van de groen-witten, zodat geen ene bal goed aankwam bij hun voorwaartsen. Zo moesten de voorhoedespelers de ballen zelf gaan ophalen bij de verdediging. Het was maar goed dat deze keer keeper Kay v/d Heuvel op dreef was, anders had het nog veel slechter kunnen aflopen dan de huidige 2-0 nederlaag. Na de rust was het na 5 minuten al raak. Op het middenveld werd de bal verspeeld en zo kon Zevenhoven heerlijk combineren, wat uitmondde in een goal van spits Pelgrom: 1-0 dus. Daarna kwam Zwammerdam iets beter in het spel, maar door verkeerde keuzes van vooral linkerspits Bons werd het niet echt gevaarlijk voor het Zevenhovense doel. Al rap nam Zevenhoven het spel weer in handen en in de 70e minuut was het wederom Pelgrom die met een bekeken schuiver V/d Heuvel kansloos maakte. Daarna kwam af en toe Koen Woudenberg nog gevaarlijk voor de doelman, maar de anders altijd trefzekere spits kon nu geen vuist maken. Zelfs een tegendoelpunt werd hem niet gegund.