Vier gratis kinder-yogalessen bij Studioforza

Sport

BODEGRAVEN - Kinderen leven in een snelle wereld met steeds meer prikkels om zich heen. Sport, school, vrienden, media, games, online zijn... Waar vinden kinderen rust en ontspanning?

Bij Studio Forza ben je met verschillende soorten dans en/of zang al op de goede weg, maar Fleur en Saskia van Studio Forza altijd op zoek naar nieuwe verbindingen, uitdagingen en projecten. Zo kwamen voorzitter Saskia van den Akker en kinderyogadocent Sylvia Jolink met elkaar in gesprek.

Sylvia is gediplomeerd kinderyogadocent en wil ervaringen opdoen met kinderen uit Bodegraven-Reeuwijk en omgeving. Kinderyoga is een manier voor kinderen om bewust te worden van lichaam en geest. Je mag weten, ervaren en voelen wie je bent. Met kinderyoga ben je bezig met je lichaam, gevoel en creativiteit. Met kinderyoga geef je kinderen tools om rustiger te worden, te ontspannen en te concentreren. Het is van groot belang dat een kind lichaamsbewust is, zodat het zich kan verbinden met anderen en de wereld om ons heen.

Kinderyogadocent Sylvia Jolink gaat graag met een groep kinderen aan de slag met kinderyoga. Sylvia doet dit vier keer geheel vrijwillig. Studio Forza ondersteunt dit initiatief enorm en stelt de zaal gratis beschikbaar. Er zijn daarom geen kosten voor de deelnemers. De lessen vinden plaats op woensdagmiddag 26 februari, 4 maart, 11 maart en 18 maart van 13.30 tot 14.30 uur bij Studio Forza aan de Doortocht 20. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u mailen naar: studioforza@hotmail.com.

Advertentie

Categorieën