Logo kobr.nl
Foto:

Carnaval bij de Speel- en Werkhoeve

BODEGRAVEN - Woensdagavond is de school verbouwd tot een carnavalsdisco met het dj-duo Sander en Midas voor de bovenbouw.

De polonaise werd afgewisseld met een talentenshow met dans- en turnoptredens, een goochelact en een gevoelig lied. Als de kinderen even geen zin hadden, konden ze lekker tekenen, een spelletje spelen of een glittertattoo laten zetten. Iedereen was prachtig verkleed: als ninja, mummie, varken, cheerleader, pacman, non, stewardess of zombie. Met een polonaise met de ouders is de avond afgesloten.

Donderdagochtend hebben de bovenbouwleerlingen genoten van de KISI musical Spector over een circus waarin iedereen een speciaal talent heeft – ondanks zijn of haar handicap. Gelukkig herkent de circusdirecteur Vitalis het talent van iedereen, ook van Spector, een blinde. De boodschap van het verhaal: iedereen is kostbaar, uniek en speciaal. Er speelde ook een aantal leerlingen van school mee. De leerlingen hebben genoten van de zang, dans en de prachtige boodschap.

In de middag hebben alle onderbouwleerlingen carnaval gevierd. Ook hier waren prachtig verklede kinderen aanwezig: als prinses, superheld, politieman, draak, robot of ananas. Het programma bestond uit een modeshow in de klas, lekker hossen en polonaise lopen in de zaal, geschminkt worden en carnavalsspelletjes spelen. Het was een geweldig carnaval, georganiseerd door de ouderraad en het kinderparlement. Nu kan iedereen gelukkig lekker uitrusten in de vakantie. Alaaf!

Meer berichten